products

Η αντιστατική HDPE DN60 αποξήρανση διοχετεύει με σωλήνες αντι γηράσκων 50 έτη διάρκειας ζωής

Βασικές πληροφορίες
Τόπος καταγωγής: SICHUAN, ΚΙΝΑ
Μάρκα: YOUYUE
Ποσότητα παραγγελίας min: Διαπραγματεύσιμος
Τιμή: Negotiable
Συσκευασία λεπτομέρειες: Τυποποιημένη συσκευασία ή προσαρμοσμένη συσκευασία
Χρόνος παράδοσης: Διαπραγματεύσιμος
Όροι πληρωμής: L/C, T/T
Δυνατότητα προσφοράς: 1000000 μέτρα το μήνα
Λεπτομερής ενημέρωση
Χρήση: άρδευση, απαλλαγή βιομηχανικών αποβλήτων Κύκλος ζωής: Περισσότερο από 50 έτη
Σύνδεση: Λαστιχένια σφραγίδα Υλικό: Πολυαιθυλένιο υψηλής πυκνότητας
Υπηρεσία επεξεργασίας: Σχήμα, κοπή Προδιαγραφή: DN200~DN800mm
Χρήση: Αποξήρανση νερού Μήκος: Όπως απαιτείται
Υψηλό φως:

Αντιστατικές HDPE DN60 αποξετεύσεις

,

50 HDPE διάρκειας ζωής ετών αποξετεύσεις

,

Αντιστατικός σωλήνας αγωγών DN60 διπλοτειχισμένος


Περιγραφή προϊόντων

Κίτρινοι εσωτερικός & ο Μαύρος έξω από hdpe τη διπλοτειχισμένη ζαρωμένη ζώνη χάλυβα ενίσχυσε το σωλήνα και τον αντιστατικό hdpe σωλήνα DN60 σωλήνων

Οι double-walled ζαρωμένες hdpe αποξετεύσεις

 

Πρότυπα που εφαρμόζονται: GB/T19472.1-2004

 

Οι double-walled ζαρωμένες hdpe αποξετεύσεις διαμορφώνονται μέσω της εξώθησης χρησιμοποιώντας την πρώτη ύλη HDPE, το οποίο έχει την κοίλη ζαρωμένη κάθετο δαχτυλιδιών στον άξονα και τον ομαλό εσωτερικό τοίχο.

 

Η ποιότητά της βεβαιώνεται, και καλύπτει και ξεπερνά ακόμη και τις σχετικές απαιτήσεις.

 

Χαρακτηριστικά γνωρίσματα προϊόντων

Συνδυασμένες ανθεκτικότητα και ευελιξία: Οι double-walled ζαρωμένες hdpe αποξετεύσεις συνδυάζουν την ικανοποιητικές μηχανικές απόδοση και την ανθεκτικότητα, με την άριστη ευελιξία και έχει επίσης την ισχυρή συμπιεστική δύναμη και την καλή εκτέλεση αντι-αντίκτυπου καθώς επίσης και το ισχυρό προσαρμοστικότητα στο κακό -έδαφος περιβάλλοντος και υπόγεια.

 

Ισχυρό προσαρμοστικότητα: Η ζαρωμένη μορφή στον εξωτερικό τοίχο μπορεί να επιβάλει τη χωρητικότητα φορτίων του σωλήνα στη γη, εύκολη για τη συνοχή της εγκατάστασης στο ανώμαλο πάτωμα.

Ισχυρή χαμηλής θερμοκρασίας αντίσταση: Οι double-walled ζαρωμένες hdpe αποξετεύσεις δεν θα ράγιζαν και δεν θα διέρρεαν κάτω από το παγώνοντας επίπεδο στο περιβάλλον της θερμοκρασίας σε -60�C.

 

Άριστη αντιδιαβρωτική απόδοση: Οι double-walled ζαρωμένες hdpe αποξετεύσεις έχουν το χαμηλό συντελεστή τριβής και τη μικρή αντίσταση έτσι ώστε μπορεί να μεταβιβάσει το μέσο, την αποξήρανση νερού και τα λύματα γρήγορα.

 

Προστασία του περιβάλλοντος: Το PE είναι μη τοξικό και δεν έχει κανένα χημικό αποτέλεσμα και καμία πρόσθετη ουσία βαρύ μετάλλου. Χρησιμοποιεί τα ανακυκλώσιμα υλικά, low-carbon, ευνοϊκός για το περιβάλλον και υγιής.

 

Ισχυρές αντίσταση χημικός-διάβρωσης και απόδοση αντι-γήρανσης: HDPE τα μόρια δεν έχουν καμία πολικότητα και επομένως η σταθερότητα των συναρμολογήσεων είναι άριστη με την ισχυρή αντίσταση στη χημική διάβρωση. Το προϊόν μπορεί να αντέξει την επίδραση του οξέος και του αλκαλίου στη γη και να ισχύσει σε ειδικές περιπτώσεις. Οι double-walled ζαρωμένες hdpe αποξετεύσεις θα μπορούσαν να έχουν μια διάρκεια ζωής πάνω από 50 ετών όταν χρησιμοποιούνται υπό τους κανονικούς όρους, κατά συνέπεια χαμηλώνοντας σημαντικά τις δαπάνες που παρήχθησαν στη συντήρηση και την αντικατάσταση.

 

Από τα ελαφριά υλικά: Οι double-walled ζαρωμένες hdpe αποξετεύσεις είναι εύκολο να φορτώσουν, να ξεφορτωθούν και να μεταφέρουν. Η εγκατάσταση του προϊόντος είναι εύκολη και αξιόπιστη. Κανένας μεγάλης κλίμακας εξοπλισμός εφαρμοσμένης μηχανικής δεν απαιτείται στην κατασκευή των αστικών προγραμμάτων αποξηράνσεων. Εν τω μεταξύ την περίοδο εγκαταστάσεων κονταίνουν για να χαμηλώσει αποτελεσματικά τις δαπάνες που παράγονται στην εγκατάσταση και τη συντήρηση.

 

 

Εφαρμόσιμοι τομείς

 

Το προϊόν ισχύει για τους double-walled ζαρωμένους σωλήνες PE για το υπόγειο περίβλημα αποξηράνσεων και επικοινωνίας στο οποίο η μέση θερμοκρασία δεν είναι όχι περισσότερος από 45C, καθώς επίσης και για τους σωλήνες αποξηράνσεων και λυμάτων βιομηχανίας, οι οποίοι.

 

Δημοτική περιοχή: υπόγεια αποξήρανση βροχής και λυμάτων για τα δημοτικά προγράμματα και τις κατοικημένες κοινότητες

 

Περιοχή γεωργίας: Παροχή νερού άρδευσης και αποξήρανση πλημμυρών Περιοχή βιομηχανίας: μεταφορά λυμάτων στα εργοστάσια επεξεργασίας λυμάτων και εργοστάσια επεξεργασίας απορριμάτων, αγωγοί διεξόδων στη χημική βιομηχανία, και αυτός ρευστή μεταφορά για τη χημική βιομηχανία και τη μεταλλεία.

 

Άλλη περιοχή: σωλήνας περιβλημάτων προστασίας για το καλώδιο τηλεπικοινωνιών.

 

Σειρά προϊόντων

 

Προδιαγραφή: Οι ονομαστικές ακαμψίες δαχτυλιδιών DN200mm 〜 DN800mm βαθμολογούν: SN4, χρώμα προϊόντων SN8: Μαύρος

Τύποι προϊόντων: Στη μεγάλη έκταση με τα εξαρτήματα

 

 

Τεχνικά χαρακτηριστικά:

1. Ευρεία λειτουργώντας σειρά θερμοκρασίας (καμία ρωγμή -60c και η υψηλότερη θερμοκρασία για τη μέση μεταβίβαση: 60 Γ).

2. Εύκολη σύνδεση με τις ενώσεις της καλής επίδρασης σφράγισης και καμίας διαρροής.

3. Ομαλός εσωτερικός τοίχος με τη μεγάλη ροή.

4. Είναι ανθεκτικά στα οξέα, alkaresistant αντιδιαβρωτικό και κλίμακα-ελεύθερο.

5. Μοναδική δομή με τις υψηλής αντοχής και υψηλές αντιστάσεις συμπίεσης και αντίκτυπου.

 

 

ακαμψία δαχτυλιδιών: (S1≥4000N/m2 S2≥8000N/m2) Μήκος (μ) Μέγεθος Πάχος
S1 200mm 6 200mm*6m αναλόγως
S1 300mm 6 300mm*6m
S1 400mm 6 400mm*6m
S1 500mm 6 500mm*6m
S1 600mm 6 600mm*6m
S2 200mm 6 200mm*6m
S2 300mm 6 300mm*6m
S2 400mm 6 400mm*6m
S2 500mm 6 500mm*6m
S2 600mm 6 600mm*6m
S2 800mm 6 800mm*6m
 

 

 

Υψηλή προσκόλληση και αξιόπιστη απόδοση

Υψηλότερη ακαμψία δαχτυλιδιών (KN/m2) και μεγαλύτερα calibers (800-2000 χιλ.)

Εύκολη σύνδεση και καμία διαρροή

Τεχνικά χαρακτηριστικά:

1. Καλή αντίσταση στο οξύ και το αλκάλιο, γήρανση, λύματα και διάβρωση και υπεριώδης ακτίνα χημικών ουσιών (μαύροι σωλήνες), που εγγυώνται μια μακρύτερη ζωή υπηρεσιών.

2. Οι μεγάλοι -μεγάλος-caliber σωλήνες είναι ελαφρύτεροι σε βάρος, ευκολότερη/την εκφόρτωση, τη μεταφορά, εγκατάσταση και connectionand χαμηλότερος στο περιεκτικό κόστος από άλλους σωλήνες της ίδιας προδιαγραφής.

3. Αντίσταση πίεσης και αντίσταση αντίκτυπου, και δαχτυλίδι που βελτιώνεται stiffnessgreatly από την ενίσχυση λουρίδων χάλυβα μέσα στο σωλήνα.

4. Ομαλή απαλλαγή λυμάτων νερού: ο εσωτερικός τοίχος έχει μια αντίσταση smallerflow για να εξασφαλίσει μεγαλύτερη ροή νερού/λυμάτων

5. Ασφαλής και αξιόπιστος τρόπος σύνδεσης: electrofusion, ζώνη heatshrinkage, συγκόλληση εξώθησης μέσα και έξω από στο pipeare που εισάγεται για να μην εξασφαλίσει τη σταθερή σύνδεση και καμία διαρροή.

Η αντιστατική HDPE DN60 αποξήρανση διοχετεύει με σωλήνες αντι γηράσκων 50 έτη διάρκειας ζωής 0Η αντιστατική HDPE DN60 αποξήρανση διοχετεύει με σωλήνες αντι γηράσκων 50 έτη διάρκειας ζωής 1Η αντιστατική HDPE DN60 αποξήρανση διοχετεύει με σωλήνες αντι γηράσκων 50 έτη διάρκειας ζωής 2

 


 

 

 

 

 

 

Στοιχεία επικοινωνίας
admin

Τηλεφωνικό νούμερο : +86 18280469770

WhatsApp : +8618280469770